Selaa kaikkia »

Jäsenkortit ja jäsenmaksut

08.06.2017

Jäsenmaksut ja jäsenrekisteri

Tanssihullujen uusi kausi on alkanut ja on aika maksaa jäsenmaksu. Jäsenrekisteriin kirjautuminen on lukittu jokaiselta siihen saakka, kunnes saamme kirjattua uuden kauden jäsenmaksun maksetuksi. Sen jälkeen jäsenrekisteriin pääsee jälleen kirjautumaan omilla tunnuksilla: s-postiosoite ja salasana. Unohtuneen salasanan saa palautettua samalta sivulta.

Jos tunnusta ei ole aikaisemmin tehty, lähetämme sitä varten aktivointikoodin. Jäsenrekisteristä tulee sitä varten löytyä sähköpostiosoite.

Jäsenkortin tulostus tai lähetys

Jäsenkortin voi tulostaa itse ohjeen mukaan. Ei kannata vaipua paniikkiin, tai vielä pahempaa, erota seurasta, jos jäsenkortin tulostus ei itseltä onnistu, eikä ole sopivaa tuttavaakaan apuna. Ensimmäinen erä kortteja on jo postitettu jäsenille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta tai ovat muuten vaan toivoneet kortin lähetystä. Ota siis yhteyttä (puhelimitse tai mieluummin) sähköpostitse - osoitteella jasen@tanssihullut.net - niin toimitamme sinulle jäsenkortin.

Ymmärrettävistä syistä yritämme automatisoida mahdollisimman pitkälle jäsenrekisteriämme ja kannustamme tulostamaan kortteja mahdollisimman paljon itse. 

Toinen erä jäsenkortteja lähtee viikon 25 alussa, joten ensi viikon puoliväliin mennessä maksetut jäsenmaksut ehtivät varmasti mukaan ja kortit ovat käytössä juhannustansseissa.

Terveisin pj. Minna Frosti