Hinnat ja maksutavat

Mikkelin Tanssihullut ry

Kesä 2021

Yksittäinen kesäharjoituskerta 5 €, voi maksaa kortilla, käteisellä tai liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum, Edenred etukortit, ePassi ja Eazybreak) käyvät myös harjoitusten maksuksi. Emme ota kesäharjoituksissa vastaan harjoituslippuja.

Syksy-kevät 2020-2021

HUOM! Tanssihullujen tili on vaihtunut. Uusi tilinumero 1.1.2021 alkaen FI28 5271 0420 4811 53.

Yksittäinen syksyn tai kevään harjoituskerta maksaa käteisellä maksettuna 5 €, kortilla tai kännykän lähimaksuna maksettuna 4 € tai yhden lipun ja muille 5 € tai yhden lipun. Lippuja voi ostaa harjoituksista 10 kpl nipuissa, hinta jäsenille 30 € ja muille 40 €.

Kausikortteja voi ostaa syyskuun/tammikuun ajan, hinta on jäsenille 60 € ja muille 90 €. Kausikortilla pääsee syys/kevätkauden kaikkiin harjoituksiin, mutta se ei käy viikonloppukursseilla. Harjoituksista saa maksulomakkeen, jolla kausimaksu maksetaan pankkiin tilille IBAN: FI28 5271 0420 4811 53.

Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum – kaikki maksutavat, Edenred etukortit, Tyky-seteli, ePassi ja Eazybreak) käyvät myös harjoitusten maksuksi. Seteleillä ei voi maksaa jäsenmaksua.

Sporttipassilla voit maksaa kertamaksuja ja lippunippuja soittamalla matkapuhelimella Sporttipassin palvelunumeroon ja antamalla harjoituksissa näkyvillä olevasta hinnastosta koodin. Rahastajat tarkistavat matkapuhelimeesi tulevan kuitin.

SporttiPassilla voit maksaa myös henkilökohtaisen kausi-/kurssimaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.
¤ Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.sporttipassi.fi -sivulla
¤ Valitse SporttiPassin verkkomaksu
¤ Valitse riippuvalikosta Mikkelin Tanssihullut ry
¤ Kirjoita summa euroissa
¤ Kirjoita palvelunkuvaukseen laskun viite tai mitä maksu koskee
¤ Paina maksa
Säilytä saamasi tekstiviesti kuittina

Opiskelijat aikuisten jäsenhinnalla opiskelijakorttia esittämällä.