Liity jäseneksemme

 

Liittymislomake     Jäsenkorttiohjeet     Kirjautuminen jäsenrekisteriin

     Lomake!                                       Ohjeet!                                           Rekisteriin!


Ensimmäisellä kerralla uudet jäsenet - sekä vanhat rekisterin käyttöönottovaiheessa - saavat jäsenrekisterilinkin sähköpostiin.  Sen jälkeen rekisteriin on mentävä yllä oikealla olevan linkin kautta! Sieltä kausikortti on helpompi tulostaa, kun kaikki tiedot ja kuvakin on valmiina. Kauden vaihtuessa ei siis tule uutta linkkiä, vaan uuden jäsenmaksun maksamisen jälkeen n. viikon kuluessa voi taas kirjautua FloMembers-sivuille ja jäsenkotin tulostus onnistuu suoraan Käyttäjä-valikosta.

 

Sähköinen jäsenrekisteri

Tanssihullut on hankkinut uuden Flo Apps Ltd:n sähköisen FloMembers-jäsenrekisterin.
- Jatkossa Tanssihullujen tiedotesähköpostit lähtevät rekisterin kautta.
- Jäsenet voivat itse ylläpitää jäsentietojaan eli ilmoittaa osoitteen-, nimen- ja yms. muutokset.
- Erityisen tärkeää on, että jokainen jäsen tulostaa jatkossa itse jäsenkorttinsa. Tätä varten jokainen jäsen tarvitsee toimivan sähköpostiosoitteen. Näin nopeutetaan jäsenkorttien toimittamista ja vähennetään yhdistyksen postituskuluja. Katso jäsenkorttiohjeita linkistä yllä keskellä.
- Tavoitteena on myös, että jäsenmaksulomakkeet voitaisiin jatkossa lähettää sähköpostitse ja säästää myös sitä kautta.

Jäsenet pääsevät tästä lähtien itse muuttamaan omia tietojaan, lataamaan järjestelmään jäsenkorttiin tulevan kuvan ja tulostamaan jäsenkorttinsa itse.  Jos jäsenkortti häviää tai joutuu paidantaskussa pesukoneeseen, voi aina tulostaa uuden. Jäsenkortti on voimassa aina toukokuun loppuun asti. Jäsenedut tanssipaikoilla, kursseilla, harjoituksissa ym. saat esittämällä jäsenkorttisi järjestäjille. Kuva ei ole pakollinen, mutta kaikilla alennuspaikoilla ei välttämättä saa alennusta ilman sitä. Etu on henkilökohtainen.

Jäsenen käyttäjätunnuksena toimii hänen sähköpostiosoitteensa. Salasanan saa, kun on maksanut jäsenmaksun ja olemme siirtäneet pankin viiteaineiston järjestelmään. Jäsen saa sähköpostiinsa väliaikaisen salasanan, joka tulee ensimmäiselle kirjautumiskerralla muuttaa.

Uuden kauden jäsenmaksut lähetetään vanhoille jäsenille uuden järjestelmän kautta toukokuussa. Järjestelmän toiminnan kannalta olisi todella tärkeää saada kaikilta toimiva sähköpostiosoite rekisteriin. Jos et ole saanut järjestelmästä lähetettyä testisähköpostia etkä jäsenmaksulomaketta (tarkista myös roskapostikansiosi), niin todennäköisesti sähköpostiosoitteesi ei ole ajan tasalla ja sen voi lähettää osoitteeseen jasen(at)tanssihullut.net


Jäsenmaksut

- jäsenmaksu 20 €/toimintakausi
- juniorijäsenmaksu (alle 16-v.) 22 €/kausi
- perhejäsenmaksu 45 €/kausi (perhe = samassa osoitteessa asuvat)
- ainaisjäsenmaksu on 10 x normaali jäsenmaksu eli 200 €

Toimintakausi päättyy huhtikuun lopussa pidettävään varsinaiseen kokoukseen. Kokouksen jälkeen kaikille lähetetään uusi jäsenmaksulomake. Vanha jäsenkortti on voimassa toukokuun loppuun asti.

Jos haluat liittyä jäseneksi, täytä lomake! 

Katso jäsenetumme!

 

Henkilötietojen käsittely

Mikkelin Tanssihullut ry:llä on yhdistyslain mukainen velvollisuus pitää jäsenrekisteriä. Rekisteri on sähköinen Flomembers-jäsenrekisteri, jossa jäsen näkee ja voi päivittää omat tietonsa. Rekisteriin on tallennettu jäsenen nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika ja valokuva. Jäsenrekisterin tiedot saadaan jäseneltä itseltään eikä tietoja välitetä rekisteristä eteenpäin. Tietojen avulla jäsenille kerrotaan yhdistyksen toiminnasta ja laskutetaan jäsenmaksuja.

Lisäksi hallituksen ja toimikuntien jäsenistä pidetään erillistä listaa sisäiseen viestintään. Dropbox-pilvipalvelussa sijaitsevalta listalta löytyvät näiden jäsenten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Yhdistyksen ulkopuolisten opettajien ja valmentajien kursseilta jäsenistöltä kerätään nimi ja sähköpostiosoite tai puhelinnumero Opintokeskus Kansalaisfoorumin avustushakemuksia varten. Kerätyt tiedot säilytetään Mikkelin Tanssihullut ry:n arkistossa ja esitetään Opintokeskus Kansalaisfoorumille vain, jos he niitä pyytävät. Viikkoharjoituksissa kävijöistä ei kerätä henkilötietoja.

 

(Päivitetty 3.6.2018)